Спортно профилиране – кой е най-подходящият спорт за мен?

Наближава началото на новата учебна година, а с нея и подновяването на организираните тренировки за много спортуващи деца и ученици. Макар че за мнозина те не са спирали и през лятото. На всички тях, на техните родители и треньори, бих искал да предложа една моя любима книга – „Спортният ген“ от Дейвид Епстийн. Това е едно увлекателно четиво в завладяващ стил, еднакво полезно за всички, имащи отношение към спорта, вкл. и колеги от медицината.

От тази книга съобразителните треньори могат да спестят много време в лутане на принципа „проба-грешка“, могат да осъзнаят как да „стрелят в десетката“ чрез селекция и методика.

От тази книга истински загрижените родители могат да спестят много медицински страдания на спортуващите им деца и да се ориентират как да помогнат истински в кариерното спортно развитие на децата.

Спортно профилиране

Спортния ген – спортът за мен ….

Скъпи юноши, девойки и младежи-спортисти, от тази книга ще научите, че амбициозните ви спортни намерения не винаги са подплатени от някои реални ваши заложби, но ще научите и че може би имате неподозиран потенциал!

Всички, изброени до тук – млади спортисти и родителите им, треньори, спортни лекари и кинезитерапевти, могат да променят философията си за хубаво, прочитайки тази книга!

Още повече, че генетичните анализи са вече тук – в реалната медицина и в България. Аз самия ги използвам в практиката си, тъй като именно те са основен и достоверен инструмент по пътя към здравето и спортната кариера на всеки!

Искате да научите повече за Вашия спортен потенциал, кой спорт е най-подходящ за Вас или как да редуцирате броя травми? Запишете си час за консултация с д-р Ивайло Якимов по телефон или имейл:

📞 0886 14 12 08

consult@dryakimov.eu

Спортния ген - Дейвид Епстийн