ГЕНЕТИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ

Генетичните тестове са доказано най-точния път за персонален подход за подобряване на Вашето здраве, физическа подготовка и спортни успехи

Д-р Ивайло Якимов работи с екип от доказани специалисти в областта на генетичните изследвания. Направата на генетичен тест в кабинета на д-р Якимов не само улеснява достъпа на пациентите до такова специфично и точно изследване, но е и голямо удобство от организационен характер.

Генетичните тестове са доказано най-точния път за персонален подход в следните случаи:

  • Откриване на вродени заболявания
  • Подход за превенция в случай на предразположеност към дадено заболяване
  • Ефективност на групи медикаменти
  • Хранителен режим с всички персонални потребности и специфики за спортуващи, независимо от възрастта и нивото – тип мускулни влакна, особености на основните функционални качества и капацитети, спортно профилиране, предразположеност към даден вид травматизъм, праг на болка, морално-волеви заложби.
  • Макар и сравнително отскоро въведени в масовата медицинска практика в световен мащаб и у нас, генетичните изследвания са най-точният начин за решаване на много здравни проблеми.

Голямо предимство за пациентите, направили генетичен тест при д-р Ивайло Якимов е и факта, че след обобщаване на резултатите на пациента е гарантирана възможността за консултация със широк кръг специалисти в различни области. При нужда те могат детайлно да разяснят резултатите и да дадат практически указания от най-голяма полза на пациента.

Опитът на д-р Ивайло Якимов с генетични тестове доказва, че те са най-професионалният и точен начин за създаване на правилна хранителна система за всеки. Провеждането на генетичен тест за хранене е достатъчно да се направи еднократно, но резултатите от него дават насоки за хранене за цял живот.

Спортуващите, направили генетичен тест получават възможност за максимално разкриване на спортния си потенциал с минимизиране на риска от травми.

Взимането на проба за генетично изследване е процедура, която може да се извърши в кабинета на д-р Якимов. От където, ние ще придвижим изпращането и обработването на пробата в специализирани лаборатории, а пациентът единствено очаква получаването на резултатите и съответните насоки.

В случай, че желаете генетична консултация с д-р Ивайло Якимов или се колебаете кое е точното решение за Вас, свържете се с нас, за да Ви съдействаме.